Održavanje zelenih površina

JP Hipodrom Beograd ima u svom sastavu Tehničku službu, koja, sem ostalih zadataka koje obavlja, takođe održava i zelene površine od cca 24ha koje su u nadležnosti Preduzeća. Naravno, ovo podrazumeva i odgovarajuću opremu (kamion-cisterna, traktori sa odgovarajućim priključcima, kose, šišalice…), tako da je nasa ekipa potpuno opremljena za košenje i održavanje zelenila na površinama do 30 ha.

Ukoliko imate potrebe za ovakvom vrstom usluge (košenje, održavanje zelenih i parkovskih površina i sl.), nikako necete pogrešiti ukoliko nam se obratite.

Organizacija događaja za kompanije

Savremeno poslovno okruženje ne može se ni zamisliti bez različitih happeninga, evenata, proslava, team – buildinga i sličnih događaja koje organizuju vodeće kompanije u Srbiji. Takođe, marketinške agencije su u stalnoj potrazi za adekvatnim prostorima na kojima bi za svoje klijente organizovale neko od ovakvih dešavanja. Beograd i njegova okolina, nažalost, nemaju dovoljno novih, neotkrivenih prostora, već se gotovo sve manifestacije ovog tipa dešavaju na samo nekoliko prostora u gradu i njegovoj neposrednoj okolini.

Imajući ovo na umu, JP Hipodrom Beograd je krenulo u susret svojim događajima i počelo sa organizacijom upravo ovakvih aktivnosti. Na našoj referenc-listi već se nalaze neke od vodećih kompanija na srpskom tržištu. Osposobljeni smo da za klijente organizujemo:

  • sportske manifestacije
  • tim–bildinge
  • proslave na otvorenom
  • izložbe
  • revije
  • kompanijske dane

i slične manifestacije, uključujući i mogućnost organizovanja keteringa, ručka, večere, koktela, čak i smeštaja za učesnike, u saradnji sa reprezentativnim hotelima u našoj neposrednoj blizini.

Ukoliko ste raspoloženi da u samom centru Beograda, a opet u zelenoj oazi u podnožju Košutnjaka, organizujete spektakularni događaj svoje kompanije, izvolite nas kontaktirati.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakve dodatne informacije koje se tiču naše poslovne ponude. Popunite narednu formu i dobićete odgovor u najkraćem roku.