Kafe "Počasna tribina"

Ispred samog cilja galopske staze, nalazi se "Počasna tribina", kafe koji je tokom trkačkih dana centralno mesto beogradskog hipodroma. Tu ćete zateći vlasnike konja i trenere, kako bodre svoje favorite, bićete svedoci trijumfa, razočarenja I komentara, a tokom ‘Ladies Day’-ja tu ćete zateći najekstravagantnije šešire i najelegantnije toalete. Tokom običnih dana, naročito kada počne sedenje u bašti, ovo je tih i prijatan kafe, dok uveče možete svratiti na klupsku atmosferu i DJ nastupe.

Restoran "Uzelac"

Prva zgrada sa desne strane po ulasku na glavnu kapiju Hipodroma je poznati restoran "Uzelac". Nećete ostati gladni šta god da naručite, ali ipak, zna se: kod ‘Uzelca’ se dolazi na jagnjetinu! Poslovna klijentela, porodice, lokalci u potrazi za autentičnim ukusom jagnjećeg pečenja…. svakog dana, ali posebno vikendom (i naročito od ranog proleća pa do duboko u jesen, kada radi prijatna bašta) napune ovo mesto ‘do vrha’ u vreme ručka, koji se često produži do ranih večernjih sati.

‘Uzelac’ organizuje i svadbe i druge svečanosti, a tokom sezone nije loše da prethodno rezervišete sto.

Restoran "Princ Hipodrom"

Nasred prostora Hipodroma, u zelenilu, nalazi se restoran nacionalne kuhinje "Princ Hipodrom". Ukoliko baš insitirate na internacionalnoj kuhinji ili više volite ribu, kod Princa ćete pronaći nešto za sebe. Ali ovo je pre svega mesto gde se jede nacionalna hrana, i da budemo još precizniji – roštilj. Tradicionalni specijaliteti od mlevenog mesa, od ćevapa do leskovačkih uštipaka, preko domaćih kobasica i vešalica…to je ono što treba da probate kod Princa! Takođe, ne zaboravite da pitate i koje je kuvano jelo dana, ukoliko ste raspoloženi za ćufte u sosu ili sarmice u listu vinove loze. A ako ste obrok započeli domaćom rakijom od dunje ili kajsije, nastavili telećom čorbom ili supom, onda ga završite i nekim od tradicionalnih slatkiša: orasnice ili suve pite će zaokružiti doživljaj, ukoliko uopšte budete imali snage za takvu kalorijsku avanturu.

Kod Princa ćete zateći trenere koji su došli na piće ili obrok nakon rada sa konjima, ali i poslovne ljude i mlade parove koji su došli da zakažu termin svadbe, koje se u restoranu takođe redovno organizuju. Opušteno i prijateljski nastrojeno osoblje zaokružiće vaš prijatan boravak u ovom pravom domaćem restoranu.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakve dodatne informacije koje se tiču naše poslovne ponude. Popunite narednu formu i dobićete odgovor u najkraćem roku.